Innkalling til Fellesdugnad i Langøen båtforening

Kjære medlemmer!

Det er igjen tid for fellesdugnad i båthavnen og onsdag 19. august kjører vi i gang fra klokken 17:00.

Det er en rekke oppgaver som skal utføres, men først litt info:

I havnen ligger det MYE umerket opplagsmateriell. Dette vil om det ikke er fjernet før dugnaden, bli kastet. De som trenger merker for å få merket sitt utstyr kan ta kontakt med Atle, aller helst på SMS til 98224819, med navn og telefonnummer og hvor mange merker du trenger innen mandag 17. Merker vil da bli produsert og hengt opp til avhenting i oppslagstavla på klubbhuset. Dere som allerede har bestilt merker kan hente de der.

Det spirer og gror mye i havna, så en av hovedoppgavene denne dugnaden er å få luket vekk mest mulig av ugresset. Ta med deg om du har, en jernrive, hakke, spade eller tilsvarende og gjerne en trillebår da det er begrenset hva vi har av slikt utstyr i havna. Har noen en motorisert kantklipper er det også fint å få klippa langs veien. Det vil bli satt ut containere, som også blir flyttet igjennom dugnadskvelden så vi slipper å trille rundt hele havna for å komme til dem.

Oppgaver som vi håper å få gjennomført:

  • Fjerning av ugress på begge opplagsplassene samt langs veiene.
  • Fylling av huller både langs veien og på opplagsplassene. (maskinkult, pukk og subus).
  • Kasting av henlagt utstyr og materiell.
  • Montere ny snor og flagg på flaggstangen på moloen. (Norske flaggvimpelen på toppen)
  • Montere opp skilter for parkering forbudt.
  • Klippe gress og fjerne busker langs veien.
  • Vaske klubbhuset utvendig.
  • Montere enkelt gjerde på enden av gamle F-brygga.

Om noen skal på fyllinga (Frevar) og har litt ledig plass på hengeren eller i bilen hadde det vært fint om man stoppet innom miljøstasjonen og tok med seg noen tomme malingsspann.

Samtidig ønsker styret å minne om Covid-19 situasjonen vi er i. Vask hender, hold avstand og følg myndighetenes råd. Det vil følgelig ikke bli noe servering fra klubbhuset denne dugnaden. Ta med drikke\mat etter eget behov.

Opptak med mobilkran blir som vanlig lørdag i uke 38. De som skal opp bes snarest og senest 10 september gi beskjed om at de skal opp. Fint om vi får med båttype og vekt for planleggingen. Sendes gjerne på mail til post@langoenbaat.no eller til Atle på SMS.

Vi ser an smittesituasjonen og myndighetenes råd ifm kiosksalg denne dagen og kommer tilbake med info om dette.

Vel møtt!

Styret